Lepivits Spiruline 600 CAPS 90

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving
Gewichtscontrole - Tonus & vitaliteit

LEPIVITS biedt spirulina van biologische landbouw in capsules aan. Elke pulullancapsule bevat 600 mg geconcentreerd spirulinapoeder dat is verkregen uit hele algen. Deze eencellige alg genaamd "Spirulina platensis" bevat 60% eiwit en 12% fycocyanine (groen pigment - antioxidant). Het zeewier bevat ook carotenoïden (> 2 mg / g) waaronder bètacaroteen en chlorofyl (15 mg / g). Naast de erkende voordelen bij atleten en mensen met overgewicht, bevordert spirulina de goede werking van het immuunsysteem dankzij de modulerende werking op witte bloedcellen. In een in Japan uitgevoerde studie [1] ontdekten onderzoekers dat het gebruik van spirulina leidde tot een optimalisatie van de werking van NK-lymfocyten, cellen die betrokken zijn bij aangeboren immuniteit bij meer dan 50% van de patiënten.

Andere studies hebben anti-allergische effecten van spirulina bij mensen waargenomen: mensen met allergische rhinitis hebben gedurende 12 weken 1 tot 2 g spirulina of een placebo gekregen [2]. Voor en na de behandeling werden witte bloedcellen (lymfocyten en monocyten) uit hun bloed gehaald en de niveaus van de geproduceerde boodschappers, interleukine 2 en 4 en interferon γ, betrokken bij allergische reacties, namen af.

Een andere studie toont een afname van de IL-4-productie met 32% tijdens suppletie (2 g), wat wijst op een gunstig effect van spirulina tegen allergische rhinitis [3]. Voordelen bevestigd door een tweede studie, die een vermindering van de typische symptomen van deze aandoening liet zien (afscheiding en jeuk in de neus, verstopte neus en niezen). Ten slotte heeft spirulina ook gunstige effecten op de bloedlipidenprofielen [4] (triglyceriden, LDL, enz.) En op de bloedsuikerspiegel [5].

ONDERZOEKEN :

[1] Hirahashi T et al. "Activering van het menselijke aangeboren immuunsysteem door spirulina: verhoogde interferonproductie en NK-cytotoxiciteit door orale toediening van heetwaterextract van Spirulina platensis". Int Immunopharmacol. Maart 2002; 2 (4): 423-34; [2] Yang HN et al. "Spirulina platensis remt anafylactische reactie". Life Sci. 1997: 61 (13): 1237-44 [3] Mao TK et al .; 'Effecten van een voedingssupplement op basis van spirulina op de productie van cytokines bij patiënten met allergische rhinitis'. J Med Food. Voorjaar 2005; 8 (1): 27-30. [4] Mazokopakis EE et al. De hypolipidemische effecten van suppletie met spirulina (Arthrospira platensis) bij een Kretenzer bevolking: een prospectieve studie. J Sci Food Agric. 2014 februari; 94 (3): 432-7. [5] Haohai Huang et al. Kwantificering van de effecten van spirulina-suppletie op plasmalipiden- en glucoseconcentraties, lichaamsgewicht en bloeddruk. Diabetes Metab Syndr Obes. 2018; 11: 729-742.

Gebruik

DOSERING :

3 capsules per dag met een glas water tijdens de maaltijden.

VOORZORGEN BIJ GEBRUIK :

Voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen medicijn. Breng uw arts of apotheker op de hoogte als u tegelijkertijd medicijnen gebruikt. Niet gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaar in een koele, droge plaats. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Samenstelling
VOEDINGSWAARDEINFORMATIE : 3 CAPSULES
Spirulina-poeder (eencellige algen) rijk aan proteïne (60%) 1800mg
Indicatie
  • Helpt bij gewichtsbeheersing en verbetert de tonus en vitaliteit;
  • Neemt deel aan de goede werking van het immuunsysteem.

NUTRITIONELE VOORDELEN VAN COMPONENTEN

  • 100% veganistisch en biologisch product geconcentreerd op 600 mg;
  • Product ZONDER toevoegingen - gluten - nanodeeltjes - bestraling.
Details
CNK4345567
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid90