Beaphar Knaagdier-konijnenmelk 200g Nf Verv3897956

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Volledige melkvervanger voor jonge (dwerg)konijnen, cavia's, egels (>50 gram), chinchilla's, degoes, muizen, ratten, hamsters en gerbils.

Ook geschikt als aanvulling op moedermelk, tijdens het spenen en voor drachtige, zogende of zieke dieren.

Bevat licht verteerbare en hoogwaardige eiwitten, een hoog vetgehalte en een verlaagd lactosegehalte.

Knaagdier- en konijnenmelk bevat een uitgebalanceerd gehalte aan vetten en essentiële vitamines en mineralen voor de beste start in het leven

Gebruik

Voeg de Beaphar Knaagdier- en konijnenmelk met behulp van het maatschepje toe aan water van 50-60°C en meng tot het volledig is opgelost.

Laat de melk afkoelen naar handwarmte (35-38°C).

Na bereiding kan de melk maximaal 24 uur in de koelkast bewaard worden.

Voordat de melk gegeven wordt, verwarmen tot lichaamstemperatuur en goed schudden

Indicatie

Volledige melkvervanger voor jonge (dwerg)konijnen, cavia's, egels (>50 gram), chinchilla's, degoes, muizen, ratten, hamsters en gerbils.

Details
CNK4284329
Fabrikanten2pharma, Beaphar, IDPHAR
MerkenBeaphar