Welkom bij Apotheek Thys - De Cuyper

 Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Leer ons beter kennen

Vaccinatie

Apotheek Thys-De Cuyper is een geregistreerd vaccinatiepunt.

Wens je je bij ons te laten vaccineren tegen covid of griep? Maak hieronder jouw afspraak.

Afspraak maken griep of covid vaccinatie

Stuur ons je voorschrift door

 We laten je weten wanneer je het voorschrift kan komen ophalen. 

Hier kunt u uw voorschrift opladen

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat. Als Zorgpunt apotheek bieden wij specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Thuiszorgmateriaal

Openingsuren

maandag      9u - 12u15          13u30 - 18u15

dinsdag         9u - 12u15          13u30 - 18u15

woensdag     9u - 12u15          13u30 - 18u15

donderdag   9u - 12u15          13u30 - 18u15

vrijdag           9u - 12u15          13u30 - 18u15

zaterdag       9u - 12u15  


Lijst met nuttige links

Bekijk ze hier

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen