Over ons

Wie zijn wij?

Babs

Al jaren jouw vertrouwd gezicht in de apotheek. Met veel plezier en een grote glimlach beantwoord zij al jouw vragen over gezondheid en meer.

Als coördinerend apotheker van het vaccinatie centrum Beveren draagt ze haar steentje bij in de vaccinatiecampagne tegen Covid-19.

Daarnaast vindt ze ook nog tijd om te sporten, te telefoneren met de kinderen en een wijntje te drinken

Ellen

Na 5 jaar als vliegend apotheker en een opleiding lingerie ontwerp is Ellen hier in de apotheek beland. Ondertussen staat ze al 2 jaar naast Babs als vast gezicht in de apotheek.

Ze gaat 100% voor persoonlijke zorg en preventie.

Haar leven naast de apotheek is sinds 2021 gevuld met haar Janneke. Eind maart 2023 verwacht ze haar tweede mini.

Annelien

Als apotheker is zij niet enkel geïnteresseerd in geneesmiddelen maar ook enorm geïntrigeerd door voeding, voedingssupplementen en levensstijl. Ze volgde een cursus orthomoleculaire gezondheidszorg en gaat graag samen met jou op zoek naar het antwoord op al jouw vragen hieromtrent. 

Wanneer ze niet bij ons in de apotheek staat, werkt ze in het Apotheekhuis te Beveren. 

Haar vrije tijd vult ze met koken voor vrienden of familie, padellen en boeken lezen in de tuin. 

Tom

Met wat geluk tref je Tom in de apotheek na zijn uren als apotheker in Nederland.

Van kinds af aan is de apotheek zijn habitat. Hij groeide op in de apotheek dus de zaak van zijn papa overnemen was evident.

Zowel in als buiten de apotheek ondersteunt hij Babs en staat klaar met raad en daad voor hun kinderen.

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.