Micropaque Suspensie 2l

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Contra indicatie

Dit geneesmiddel is tegenaangewezen in geval van :- overgevoeligheid voor de werkzame stof, voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen of voor één van de hulpstoffen nodig bij de bereiding,- vermoeden of bevestiging van occlusief en perforatief syndroom.Rectale toediening is niet aangewezen bij :- acute abdominale syndromen- acute colondilatatie- ernstige invaliditeitMICROPAQUE SUSPENSIE bevat glucose en saccharose. Door de aanwezigheid van glucose en sacharose in het vanille-karamel aroma, dienen patiënten met zeldzame erfelijke aandoeningen als galactose-intolerantie, galatosemie of glucose-galactosemalabsorptie dit geneesmiddel niet te gebruikeni.

Details
CNK0119636
FabrikantenGuerbet - Codali
Breedte65 mm
Lengte195 mm
Diepte65 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter