Myfortic 360mg Comp Enrob 120 X 360mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen

  • 720 mg tweemaal daags
  • Bij de novo patiënten dient de toediening van Myfortic te worden gestart binnen 72 uur na transplantatie

Toedieningswijze

  • De tabletten kunnen zowel met als zonder voedsel worden ingenomen
  • Patiënten mogen een van de twee opties kiezen, maar moeten zich aan de gekozen optie houden
  • Om de integriteit van de maagsapresistente omhulling te behouden mogen Myfortic-tabletten niet verkruimeld worden
Indicatie

Preventieve behandeling van : - afstoting van het transplantaat na een allogene nier- of harttransplantatie bij volwassen patiënten met laag tot matig immunologisch risico ... Steeds te gebruiken in associatie met ciclosporine micro-emulsie en corticosteroïden...

Contra indicatie

Myfortic mag niet worden gebruikt bij patiënten met overgevoeligheid voor natriummycofenolaat, mycofenolzuur of mycofenolaatmofetil of voor een van de hulpstoffen (zie"Samenstelling").Myfortic mag niet worden gebruikt bij vrouwen die zwanger kunnen worden (WOCBP) en daarbij geen zeer doeltreffende anticonceptiemethode gebruiken.Behandeling met Myfortic mag niet gestart worden bij vrouwen die zwanger kunnen worden zonder uitvoering van een zwangerschapstest, zodat onbedoeld gebruik tijdens zwangerschap kan worden uitgesloten.Myfortic mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, tenzij er geen geschikte andere behandeling is om te voorkomen dat het implantaat wordt afgestoten.Myfortic mag niet gegeven worden aan vrouwen die borstvoeding geven.

Details
CNK2156222
FabrikantenNovartis
Breedte98 mm
Lengte162 mm
Diepte109 mm
Verpakkingshoeveelheid120
Bijsluiter