Klorane Bb Etui Eau Bb 50ml + Konijn Mixte

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Op watten aanbrengen of direct op het lichaam of het haar verstuiven.Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet inhaleren. Gebruik in goed geventileerde ruimtes. "

Samenstelling

WATER (AQUA). PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. ISOLEUCINE. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE.

Indicatie

De witte doos is ideaal om aan te bieden als geboortegeschenk. Het bevat een "Petit Brin" Geparfumeerd Water (50 ml) en een mooi wit konijn. Perfect voor een kleine jongen of meisje.

Gegevens
CNK3677762
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane
Breedte175 mm
Lengte205 mm
Diepte137 mm
Hoeveelheid verpakking50 ml + 1 konijn