Exufiber Ag Gel.fibre Dressing Ster Wiek 2,0x45 5

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Exufiber® Ag+ met Hydrolock®-technologie is een steriel non-woven gelvormend vezelverband met een snelle antimicrobiële werking voor duurzame bescherming tegen een groot aantal pathogenen, met inbegrip van biofilm 1 .In vivo data tonen aan dat Exufiber Ag+ een veel grotere impact heeft op biofilms van bacteriën, met name op Pseudomonas aeruginosa en Staphylococcus aureus [MRSA], dan Aquacel® Ag+ Extra™ 2 3 . Bij contact met exsudaat verandert Exufiber Ag+ in een gel. De gel bevordert een vochtige wondgenezing en blijft in één geheel zodat het gemakkelijk verwijderd kan worden bij verbandwissels 4 . De hoge absorptie- en retentiecapaciteit 5 6 vermindert het risico op lekkage en maceratie. Exufiber Ag+ is geschikt voor de behandeling van middelmatig to sterk exsuderende wonden 7 8 . U kunt Exufiber Ag+ gebruiken in combinatie met Mepilex® Border Flex, een unieke combinatie van Flex-technologie en Safetac®. snelle antimicrobiële werking tot zeven dagen (in vitro) 9 doodt een brede waaier van pathogenen, met inbegrip van biofilm (in vivo) 3 hoge insluit capaciteit 6 Sterk absorberend, zelfs onder compressie 8 Aquacel® Ag+ Extra™ is een gedeponeerd handelsmerk van ConvaTec Inc.

Gegevens
CNK3984515
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMolnlycke
Breedte154 mm
Lengte289 mm
Diepte43 mm