Grintuss Siroop Volw 180g Aboca

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Grintuss is een product op basis van honing en moleculaire complexen dat een beschermende en daardoor kalmerende werking heeft op de bovenste luchtwegen.
Het gaat bij droge hoest de irritatie van het slijmvlies tegen en bevordert bij productieve hoest de hydratatie en verwijdering van het slijm.
Grintuss is een product met ingrediënten uit de biologische landbouw, zonder gluten en met een lekkere smaak.

Gebruik

Aanbevolen dosering: twee- tot viermaal per dag 10 ml (2 maatlepels). De laatste dosis dient voor het slapengaan te worden ingenomen. Schudden voor gebruik. Maatlepel inbegrepen. De flacon na gebruik goed sluiten en de maatlepel goed spoelen. Eenmaal geopend moet het product binnen drie maanden worden opgebruikt.

Samenstelling

FUNCTIONELE BESTANDDELEN:
• Honing*;
• Moleculair complex van harsen, polysachariden en flavonoïden van grindeliakruid*, smalbladige weegbree* en kerrieplant* (Poliresin®); Titer van polysachariden (molecuulgewicht > 20.000 Dalton) ≥ 20%
Bevat tevens: rietsuiker*; water; essentiële oliën van: eucalyptus, steranijs, citroen, natuurlijk citroenaroma; Arabische gom; xanthaangom.
*Ingrediënt uit de biologische landbouw

Indicatie

Grintuss Adult hoestsiroop is geschikt voor de behandeling van droge en productieve hoest bij volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Gegevens
CNK3612462
FabrikantenAboca, Eureka Pharma
MerkenAboca
Breedte63 mm
Lengte144 mm
Diepte60 mm