Lysanxia Sol Gutt 20ml

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op voorraad

Aanpasbare opties:

Maximaal 14 tekens

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen

  • 10 - 60 mg /dag

Adolescenten (12 - 17 j)

  • Max. 1 mg /kg lichaamsgewicht /dag

Toedieningswijze

  • 1 dosis 's avonds
  • OF 1/4 dosis 's morgens, 1/4 dosis 's middags en 1/2 dosis 's avonds
  • OF 1/2 dosis 's morgens en 1/2 dosis 's avonds
Indicatie

Angst

Contra indicatie

- Patiënten met antecedenten van overgevoeligheid voor het actieve bestanddeel of voor een van de hulpstoffen.- Patiënten met antecedenten van overgevoeligheid voor andere benzodiazepinen.- Gevallen van glaucoom en myasthenia gravis.- Kinderen jonger dan 6 jaar; het gebruik bij kinderen jonger dan 6 jaar is voorbehouden voor zeldzame en specifieke indicaties, na evaluatie en onder controle van een specialist (neuropediater, psychiater).- Patiënten met een ernstige respiratoire insufficiëntie.- Slaapapnoesyndroom.- Ernstige leverinsufficiëntie.

Details
CNK1271824
FabrikantenPfizer
Breedte43 mm
Lengte88 mm
Diepte43 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter