Mannavital Memoryton V-caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met kleinbladige bacopa dat het geheugen en concentratievermogen bevordert – Met vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 bij tot een normale geestelijke functie - Met wilde bosbes- en druifextract die als antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen en die de bloedcirculatie bevorderen

Een optimale levensstijl met een gezonde voeding en voldoende bewegen helpt ons op helder van geest te blijven. Om nog meer bij te dragen tot een scherp geheugen en een sterk concentratievermogen, werd MEMORYTON van Mannavital ontwikkeld. Dit totaalcomplex combineert liefst drie wetenschappelijk onderzochte extracten waarvan een positieve invloed op het geestelijke prestatievermogen werd aangetoond: een bijzonder extract van wilde bosbessen en druiven, een extract van bacopa, de Aziatische topplant voor het geheugen, en een belangrijke component uit lecithine: fosfatidylserine. Aangevuld met bioactieve B-vitamines voor een optimale geestelijke functie en met natuurlijke vitamine E voor een antioxidante celbescherming, is dit een zeer compleet geheugencomplex.

Gebruik

2 capsules (onderhoudsdosis) tot 3 capsules (intensieve dosis) per dag verspreid over de maaltijden, met een glas water.

Samenstelling

Actieve ingrediënten per maximale dagdosis van 3 V-capsules MEMORYTON:

  • 600 mg MEMOPHENOL® (Wilde bosbes- en Druifextract)
  • 300 mg BACOMIND® (Kleinbladige bacopa)
  • 200 mg SHARP PS® (Fosfatidylserine)
  • 39 mg vitamine E als gemengde tocoferolen (325 % RI)
  • 6 mg vitamine B6 (429 % RI*) als pyridoxal-5'-fosfaat
  • 400 mcg foliumzuur (200 % RI*) als calcium-L-5-methyltetrahydrofolaat
  • 100 mcg vitamine B12 (4000 % RI*) als methylcobalamine

*RI = Referentie-inname

Indicatie

Bevordert het geheugen en concentratievermogen.

Gegevens
CNK4361721
FabrikantenMannavita
MerkenMannavital