Milupa Tyr 2 Prima Pdr 500g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TYR 2 is een drinkmix in poedervorm vrij van fenylalanine en tyrosine. Het bevat essentiële en niet-essentiële aminozuren, koolhydraten, vitamines, mineralen en spoorelementen.

Gebruik

Bereiding en toediening

10 g poeder + 90 ml water = 100 ml tyrosine- en fenylalaninevrij aminozuurmengsel.

Een maximale concentratie van 10 g per 100 ml mag niet overschreden worden.

Samenstelling

Ingrediënten

Dextrinemaltose, L-lysine L-glutamaat, L-glutaminezuur, L-leucine, L-proline, L-asparaginezuur, L-valine, L-isoleucine, L-serine, L-threonine, L-alanine, calciumfosfaat, magnesium-L-aspartaat, L-histidine, L-methionine, L-cystine, glycine, calciumcarbonaat, natriumchloride, L-tryptofaan, choline bitartraat, inositol, L-ascorbinezuur, vanilline ,ijzersulfaat, zinksulfaat, niacinamide, DL-α-tocopherylacetaat, calcium D-pantothenaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, retinylacetaat, ammoniummolybdaat, D-biotine, kaliumjodide, fyllochinon, cholecalciferol, cyanocobalamine

Indicatie

Indicaties

• Te gebruiken als eiwitsupplement in de dieetbehandeling van tyrosinemie

• Leeftijd: vanaf 1 jaar

Aanbevolen hoeveelheid

De in te nemen hoeveelheid TYR 2, nodig om de dagelijkse eiwitbehoefte te dekken (buiten de tyrosine- en fenylalaninebehoefte), is afhankelijk van leeftijd, lichaamsgewicht en individuele tolerantie van tyrosine en fenylalanine.

De exacte dosering van TYR 2 wordt bepaald en regelmatig aangepast door een arts of diëtist.

De dagelijks in te nemen hoeveelheid TYR 2 moet verdeeld worden over 3 tot 5 evenredige porties en dient gecombineerd te worden met berekende hoeveelheden van andere voeding (babyvoeding, eiwitarme vaste voeding).

Het dieet moet naast de in te nemen hoeveelheden TYR 2 voorzien in een voldoende hoeveelheid energie, tyrosine en fenylalanine om de dagelijkse behoeften van de patiënt te dekken.

Details
CNK2875284
FabrikantenNutricia Early Life Nutrition, Nutricia Medical Nutrition
MerkenMilupa
Breedte104 mm
Lengte101 mm
Diepte121 mm