Mustela Ch Reinigende Doekjes 20

Promo
Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mustela reinigingsdoekjes, met biologische avocado, voor handen, zitvlak en lichaam. Deze doekjes zijn gemaakt van plantaardige, plasticvrije en composteerbare(1) vezels en hebben een subtiele geur en zijn ultrazacht. Zij reinigen de huid op milde wijze en geven een aangenaam gevoel van frisheid en zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid bij pasgeborenen(2), baby's en kinderen. Ze maken een snelle reiniging mogelijk, zonder dat je hoeft af te spoelen. Ideaal voor op reis.

De reinigingsdoekjes bevatten 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de resterende 3% wordt gebruikt om een aangename textuur te verkrijgen en om de langdurige bescherming van de formule te verzekeren.

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(2).

(1)Thuiscompostering. (2)Baby's ontslagen uit neonatologie.

Gebruik

Neem een Mustela doekje en reinig voorzichtig het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby of het kind. Sluit het doekje goed af na gebruik. Niet in het toilet of in de natuur gooien.

Samenstelling

AQUA/WATER, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, TROPOLONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

Indicatie

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Details
CNK4407714
FabrikantenExpanscience
MerkenMustela