Nik-l-blok Creme 75ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nik-L-Blok Crème voorkomt dat de huid gevoelig wordt voor nikkel. Deze huidbarrièrecremè maakt het mogelijk in contact te komen met metalen zonder de uiting van typische allergiesymptomen op de huid.

Gebruik
  • Breng de Nik-L-Blok Crème aan op alle lichaamsdelen die blootgesteld worden aan metaal. Breng opnieuw aan na contact met water.
  • Niet gebruiken op een beschadigde huid.
  • Vermijd contact met de ogen.
Samenstelling

Diethyleentriamine Penta-Azijnzuur (DTPA) 7,5%, Brij 72, Brij 721, Cetostearyl Alcohol, Chitosan, Glycerol, Lichtvloeibare Paraffine, Methylparabenen, Propylparabenen, Natirumhydroxide, Tinogard TT, Water.

Details
CNK3761319
FabrikantenDermat Medical Supplies
MerkenDermat Medical Supplies
Breedte135 mm
Lengte60 mm
Diepte45 mm