Phytosun Verstuiver Victoria

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Victoria Verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. Vul het reservoir met water en voeg er enkele druppels Essentiële Olie aan toe. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. Je ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt.


De LED-verlichting, die automatisch van kleur verandert, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis.

Gebruik

1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand.


2. Verwijder het buitenste en het binnenste deksel van de verstuiver.


3. Giet mineraal water (fles- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (200 ml).


4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiële Oliën (3 tot 6 druppels) toe.


5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver.


6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver.


7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.


Gebruik in de Victoria Verstuiver de pure Essentiële Oliën of Complexen voor verstuiving van Phytosun. Alle Essentiële Oliën van Phytosun dragen het BIO- en E.O.B.B.G.-kwaliteitslabel wat de beste resultaten geeft!


Maak zelf een selectie van Essentiële Oliën om te verstuiven of ga voor één van de Phytosun Complexen die een aangepaste oplossing bieden in elke situatie. In de brochure van deze verstuiver vindt u alvast meer informatie over het gebruik van Essentiële Oliën. Het volledige gamma en tips voor het gebruik van Essentiële Oliën kunt u ontdekken op phytosun.be.

Indicatie

Verstuiver voor Essentiële Oliën via ultrasone trillingen.


Lees aandachtig de bijsluiter en verpakking van de Phytosun Essentiële Olie die u wenst te verstuiven om de indicatie te raadplegen.

Gegevens
CNK3447471
FabrikantenPerrigo
MerkenPhytosun
Breedte155 mm
Lengte155 mm
Diepte200 mm