Sjankara Ylang Ylang Ii Ess. Olie Bio 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cananga odorata forma genuina (Germacrene-D, benzyl-benzoate, benzyl-acetate). Ylang Ylang ( Cananga Odorata forma genuina ) is afkomstig van Madagascar.

Destillatie ervan verloopt in stappen:

  1. levert Ylang Ylang Extra. Deze heeft de meest verfijnde geur!
  2. levert Ylang Ylang I
  3. levert Ylang Ylang II
  4. levert Ylang Ylang III (Cananga Odorata forma macrophylla - heeft zwakkere eigenschappen)

Ylang Ylang Totum is de opbrengst van deze 3 destillatiestappen en is therapeutisch gezien de beste olie. Gebruik je de olie voor zijn parfum, dan kies je de Extra. Ylang Ylang is typisch een olie voor vrouwen.

Eigenschappen: krampstillend met name bij PMS, bij spierkrampen, maag- en darmkrampen, bloeddrukverlagend, vermindert angsten (fobische) en depressieve neerslachtige gevoelens, bij jaloezie en verlegenheid, vermindert stress, bevordert creativiteit, is een bekend afrodisiacum, verhoogt het zelfvertrouwen, bij dementie worden woedeaanvallen minder.

Huidklachten: Maakt de (droge) huid soepel Helpt verder ook bij een vettige huid. In Jojobaolie werkt het preventief tegen decubitusklachten.

Details
CNK4372595
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara