Voltra Plus Lipogel Voeten Airless 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De nieuwe formule geeft een aangenaam warmte gevoel en vertraagt de warmte afgifte.

NAQI® Votra Plus is een opwarmende, beschermende en verzorgende voetcrème.
Uitermate geschikt om te gebruiken bij het wandelen en sporten in koude weersomstandigheden. Deze gel warmt de voeten op en bevat essentiële oliën zoals rosemarijn en marjolein die de bloedcirculatie stimuleren om de voeten lang warm te houden. De NAQI® Votra Plus is een huidverzorgende voetcrème en niet occlusief waardoor transpiratie eenvoudig kan verdampen.

Gebruik

Gebruik de NAQI® Votra Plus bij een outdoor activiteit in koude weersomstandigheden. Breng een voldoende hoeveelheid aan op de voeten en masseer in.

Samenstelling
  • Rosemarijn
  • Marjolein
  • Vanillyl butyl ether
Indicatie

Aangenaam warme voeten met de NAQI Votra Plus.

Gegevens
CNK4134219
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI