Primasur Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Primasur is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in defytotherapie. Het bevat het poeder van Jatamansi en het poeder en extract van passiebloem.

Gebruik

Kinderen van 6 - 8 jaar: 2 x daags 1 capsule

Kinderen van 9 - 12 jaar: 2 tot 3 x daags 1 capsule

Kinderen van 13 - 17 jaar: 3 x daags 1 capsule

Volwassenen: 1 capsule 's morgens, 2 capsules 's middags, 1 capsule 's avonds

Optimale werking: 10 min. voor eten met een glas water. Bij een gevoelige maag: tijdens de maaltijd.

Samenstelling

46,7% Nardostachys jatamansi (jatamansi), 33,3% Passiflora incarnata (passiebloem); omhulsel: HPMC; maltodextrine; vulstoffen: colloïdaal silisciumdioxide, johannesbroodboommpitmeelgompoeder en cellulose; groene klei, lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen)

Indicatie

Plankenkoorts - Passiebloem en Jatamansi geven geestelijke veerkracht & helpen bij plankenkoorts

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gegevens
CNK2396893
FabrikantenCeres Pharma
MerkenPrimrose
Breedte65 mm
Lengte111 mm
Diepte45 mm